ONS

ROOMIJS CONCEPT

Roomijs bereiding ter plaatse

Een charmante foodtruck - ijsbar die iedereen vrolijk maakt op jullie feest of event. Een spectaculaire ijsbereiding wordt voor de neus van al de genodigden opgevoerd. Een overheerlijke verfrissing die iedereen wel kan appreciëren.

Vloeibaar stikstof -196°C

Het vers huisgemaakt vanille roomijs beslag wordt ter plaatse koud gedraaid aan de hand van vloeibaar stikstof. Deze vloeistof is -196°C en doet niets aan kleur, smaak of geur. Het gaat er enkel voor zorgen dat het ijs een smeuïge structuur krijgt zonder ijskristal vorming. Er komt zoals bij traditioneel ijs geen ijsmachine aan te pas. Tevens moet er niets ingevrozen worden waardoor alles steeds vers is en er geen ijskristal vorming is.

Meer dan ijsjes scheppen ...

Met dit uniek concept ontvangen wij telkens opnieuw heel leuke reacties. Het is dan ook meer dan alleen ijsjes scheppen. Kies de ijsbar die mee de sfeer zal weergeven op jullie feest en laat jullie gasten genieten van het overheerlijke vers roomijs. De beleving is totaal wanneer de gasten hun ijsjes voor hun neus zien klaargemaakt worden. Dit mag toch niet op jullie feest ontbreken? Vraag tijdig na of jullie datum nog beschikbaar is ...

Sensationeel

BarSensa ... de eerste mobiele bar in België, die een sensationele smaakbeleving presenteert met een à la minute klaargemaakt roomijs via vloeibaar stikstof!

Reserveer tijdig of contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie!