ONS

CONCEPT

Roomijs klaarmaken met vloeibaar stikstof

BarSensa maakt à la minute roomijs klaar op uw locatie met behulp van vloeibaar stikstof. Ons roomijs wordt daags voordien vers aangemaakt en gekoeld tot ongeveer 6°C. Op uw feest of event gaat het roomijs een 'smoothy' structuur bekomen door het te mixen met de -196°C vloeibare stikstof. De trendy bar van BarSensa zal voorzien zijn van meerdere toppings. De genodigden zullen hun eigen toppings kunnen kiezen en het hele spektakel van dicht beleven.

Mobiele trendy luxe bar

BarSensa's mobiele bar wordt opgesteld op de door u gekozen locatie. De opbouw van de op maat gemaakte luxe bar doen wij zelf ter plaatse. De bar bestaat uit een stalen zwarte frame en houten panelen. De bar wordt leuk aangekleed met verschillende accessoires zodanig dat deze trendy en luxueus oogt op uw feest of event. De bar kan tevens op moeilijk bereikbare plaatsen geplaatst worden vermits de bar telkens volledig opnieuw opgebouwd wordt. De bar van BarSensa is geen 'foodtruck op wielen' en kan daardoor gemakkelijk in een afgesloten omgeving geplaatst worden, bijvoorbeeld een achtertuin. BarSensa's bar kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het vloeibaar stikstof dewarvat wordt in de bar zelf geplaatst. Uw feest of event kan zo veilig verlopen en de genodigden zullen genieten van het spektakel, het lekker roomijs en de toppings. Niet enkel de kinderen zullen genieten ... van het spektakel en de sensatie  ...  ideaal om mooie foto's vast te leggen aan de bar van BarSensa!

Huisgemaakt roomijs

Ons huisgemaakt roomijs wordt tijdens het feest of event met behulp van vloeibaar stikstof bevrozen en verder afgewerkt. De feestvierders zullen deze à la minute bereiding, die met een enorm sissende, walmende wolk gepaard gaat, volledig kunnen beleven. Een chemische reactie die verder niets afdoet aan de smaak. De genodigden mogen hun klaargemaakt ijsje aan de bar ophalen en de nodige extra toppings kiezen. Deze spectaculaire show geeft een extra dimensie aan je feest of event! Daar het roomijs met vloeibaar stikstof wordt klaargemaakt krijgt het roomijs een super smoothy textuur en zal er geen ijskristal vorming voorkomen. Het geheel geeft een sensationeel schouwspel en een heerlijk BarSensa roomijs smaakbeleving.

Sensationeel

BarSensa ... de eerste mobiele bar in België, die een sensationele smaakbeleving presenteert met een à la minute klaargemaakt roomijs via vloeibaar stikstof!

Reserveer tijdig of contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie!