Hallo!

OVER ONS

EEN DROOM VERWEZENLIJKEN

BarSensa is het resultaat van een droom! Lekker huisgemaakte roomijs bereiden en jullie op locatie bedienen en laten genieten. Met een belangrijke gegeven ... "zelf de zaak in handen hebben".  Eigen beslissingen nemen op gebied van naam, 'look and feel', bereidingswijze, reclame, service, ... . We werken nog steeds hard om deze droom verder te verwezenlijken. Wij hopen dat jullie genieten van het resultaat.

Laat ons alvast weten wat jullie ervan vinden.

<Contact formulier BarSensa>

ROOMIJS CATERING BELGIE

BarSensa catering is gehuisvest in Sint-Katelijne-Waver / Mechelen. Wij verzorgen roomijs catering in heel België en werken enkel op reservatie. Elke feest of event is uniek, hierdoor zal BarSensa in overleg een op maat gemaakte prijs opmaken. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen namelijk (nog) niet op meerdere plaatsen tegelijkertijd zijn. Reserveer tijdig jullie belangrijke datum. De genodigden zullen versteld staan van BarSensa's uniek concept op u feest of event.

<Aanvraag prijs opmaak>

BARSENSA'S TEAM

Wij zijn Inge & Geert, trotse ouders van 2 dochters, en drijvende kracht achter BarSensa. Wij hadden reeds lang het gevoel om samen een eigen zaak te starten, BarSensa is als een droom die uitgekomen is. Wij verzorgen buiten de ijsbereiding ook de gehele organisatie er rond. Zo willen wij, een tot in de puntjes verzorgde bar, die trendy en luxe uitstraalt op uw feest of event. Onze kleding, accessoires en materialen worden zorgvuldig gekozen en zullen bij het geheel van BarSensa passen. Qua service en beleving willen we top zijn. Maar bovenal willen we u bijstaan om uw feest of event tot in de puntjes te laten verlopen. Vermits we als koppel met veel enthousiasme en plezier hieraan werken, zijn we ervan overtuigd dat we dit uitstralen en dat het een mooi resultaat oplevert!

We bouwen 'onze droom' verder uit en hopen dat u op BarSensa een beroep zal doen!

ROOMIJS HUISBEREID

Het roomijs wordt, met zorg voor hygiëne, huisbereid. De smaak van het roomijs is uniek. Door de sensationele bereiding, ter plaatse op uw feest of event, zorgen wij voor de ideale structuur van het roomijs zonder kristal vorming. Wij streven naar een top bereiding en staan erop dat al onze producten vers zijn.